Cautare

7664 de rezultate pentru "lista cu rezultatele la titularizare 2010" (3.29 secunde)
Libertatea publica articolul "Guvernul Boc - guvernul Pinocchio", in care inventariaza trei promisiuni facute de Guvern in 2010. ... Unul dintre proiectele mult-trambitate anul trecut de premierul Emil Boc a fost cel referitor la sprijinirea tinerilor intreprinzatori.
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
Premierul Emil Boc a enumerat trei situatii cu privire la pensiile veteranilor. In situatia in care militarii vor primi pana la recalculare bani mai multi decat ar fi trebuit, acestia vor trebui restituiti in 2012. "Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Senatorii nu vor sa taie din banii academiilor Senatul a respins miercuri cererea de reexaminare a Legii pentru aprobarea OUG 79/2010, prin care seful statului solicita incetarea acordarii de subventii de la buget Academiei Oamenilor de Stiinta, celei de Stiinte Tehnice si Academiei de Stiinte Medicale si finantarea din venituri proprii.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia. ... Si reprezentantul Romaniei la FMI, domnul Mihai Tanasescu, spune acelasi lucru:
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
Dupa intrarea in comunitate, romanii vor trebuie sa plateasca accize la pacura, la electricitate si la gaze naturale comparabile cu cele ale europenilor, chiar daca salariile nu vor fi la acelasi nivel.
Romania urmeaza sa se integreze in zona euro in intervalul 2010-2014, cu trei ani mai tirziu decit Ungaria, care va face acest pas in 2011, si mult dupa Slovacia, care va adopta moneda europeana pina in 2009, potrivit unui studiu al Bancii Centrale Europene (BCE).
Proprietarii de apartamente vor avea, incepand din 2010, o noua obligatie:
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE. Din cauza sumelor uriase, acestea risca sa fie oprite pana in 2010, apreciaza Ministerul Economiei.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
Reculul economic va continua in 2010.
Economia Romaniei va incepe sa creasca in a doua jumatate a anului 2010, a declarat Kenneth Orchard, analist la Moody‘s, agentie de rating care a ridicat de la 5,7% la 8,9% estimarea privind scaderea PIB pentru 2009.
Consumul va scadea si mai mult in prima parte a lui 2010.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a remis premierului demis, Emil Boc, o scrisoare deschisa in urma discutiilor pe care reprezentantii FMI le-au purtat cu liderii partidelor politice.
Secretarul de stat de la Ministerul Finantelor, Gheorghe Gherghina, spune ca proiectul de buget pe 2010 respecta tintele impuse de FMI si ca bugetul nu prevede cifra bugetarilor concediati.
google-analytics.com